Täna selgub Tammeka pääs karika veerandfinaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka.
JK Tammeka. Foto: Catherine Kõrtsmik

Täna kell 18.45 peab Tammeka esindusmeeskond Tamme staadionil Eesti 2009./2010. aasta karikavõistluste 1/8-finaali, kus vastaseks on II liiga meeskond Nõmme United.


1/32-finaali kohtumises alistas meeskond Nõmme Kalju kolmanda esinduse tänu Marek Laasiku, Kaarel Kiidroni ja Bernhard Schachneri väravatele 3:0. 1/16-finaalis oldi Tallinna FC Olympicust parem 3:2, väravaautoriteks Bernhard Schachner, Martin Haljak ja Timo Teniste.


Tartlased hoiavad hetkel meistriliigas 18 punktiga üheksandat kohta. Seekordne vastane, teises liigas palliv Nõmme United võitis lõuna/lääne tsooni Tammeka II ees ning kindlustas sellega endale järgmiseks hooajaks koha esiliigas.

«Tulemas on kindlasti väga oluline mäng tugeva vastasega. Nõmme United on näidanud head stabiilsust, meeskond on tugev, et neid murda peame selleks mänguks tõsiselt keskenduma,» lausus peatreener Norbert Hurt.

Nõmme Unitedi treener Risto Sarapik: «Proovime edukale hooajale Tartus väärika punkti panna.»
Mängija Ivar Sova: «Teises liigas jäime sel hooaejal Tammekale mõlemal korral alla, kus Tammeka II eest mängisid enamasti Meistriliigas pallivaid mehed. Teine mäng oli võrdne (0:1) ning näitas, et võime nendega mängida kui võrdsetega. Kuigi Tammekasse tulid suvel mõned mängijad väljastpoolt Eestit, ei ole nad sügisringis Meistriliigas võrreldes kevadega eriti paremini esinenud. Seega arvan, et Tammeka on selge favoriit, aga hea õnne korral on meil võimalik neid üllatada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles