Meelis Atonen pääses vägivallasüüdistusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen
Meelis Atonen Foto: Peeter Langovits

Lõuna Ringkonnaprokuratuur lõpetas kriminaalasja, milles Meelis Atoneni kahtlustati kehalises väärkohtlemises eelmise aasta suvel Viljandis.

Kriminaalmenetlusega tuvastati, et eelmise aasta 22. juuni õhtul kella 20.20 paiku tekkis Viljandi linnas Hiie tänaval spordirajal jooksnud Atonenil sõnavahetus isikuga, kellel oli kaasas ilma jalutusrihma ja suukorvita koer. Järgneva osas läksid kannatanu ja kahtlustatava ütlused lahku.

Kriminaalasjas kuulati tunnistajana üle kaks isikut, kes aga rüseluse või löömise hetke ei näinud.

Prokuratuur lõpetas kriminaalmenetluse, sest kannatanu ja kahtlustatava ütlused sündmuse asjaolude kohta olid vastuolus, neid vastuolusid ei olnud võimalik kõrvaldada ning seaduse kohaselt tõlgendatakse kõik kriminaalmenetluses kõrvaldamata kahtlused kahtlustatava või süüdistatava kasuks, teatas prokuratuuri pressiesindaja.

Kriminaalasi lõpetati 13. aprillil, selle määruse peale võib kannatanu kümne päeva jooksul alates määruse koopia saamisest esitada kaebuse Riigiprokuratuurile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles