Saksamaa parimaks jalgpalluriks valiti Ribery

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: Reuters / Scanpix

 

Saksamaa eelmise hooaja parimaks jalgpalluriks valiti Müncheni Bayerni prantslasest poolkaitsja Franck Ribery, kes teenis väljaande Kicker küsitlusel 224 häält.

Järgnesid Londoni Chelsea Michael Ballack 115, Müncheni Bayerni itaallane Luca Toni 108 ning Bayerni Philipp Lahm 69 ja Oliver Kahn 60 häälega, vahendab ETV Sport.

Treeneritest sai Bayerni Saksamaa meistriks tüürinud Ottmar Hitzfeld 264, VfL Wolfsburgi Felix Magath 131 ning Hoffenheimi üllatuslikult kõrgliigasse vedanud Ralf Rangnick 71 häält.

Parimaks Saksamaa naisjalgpalluriks tunnistati 1. FFC Frankfurdis leiba teeniv Birgit Prinz, kellele järgnesid Nadine Angerer Djurgarden Damfotbollist ja Silke Rottenberg samuti 1. FFC Frankfurdist.

Mullu valiti Saksamaa parimaks mängijaks toona meistriks kroonitud VfB Stuttgardi Mario Gomez ning tunamullu Bremeni Werderi Miroslav Klose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles